perjantai 18. huhtikuuta 2014

Moi.


Nykyaika on tullut meille.
 Oon Gigi, 25 vuotias "nuori" nainen ja tänään päätin perustaa blogin.

Tykkään kaikesta kauneuteen liittyvästä ja näistä "tyttöjen jutuista" varmaan kirjottelenkin paljon tänne ja jaan ajatuksia ja kuvia toivottavasti myös inspiraatiota. Tykkään myös sisustaa tätä minun pikkuista kaksiota ja RAKASTAN matkustamista! Ikäväkyllä en ole miljonääri joten käyn töissä.. ei, asun töissä jotta saisin itselleni kaiken mitä haluan! Eli kompromisseja on minunkin elämä täynnä, ei kampaamo käyntejä, ei rakennekynsiä, ei ripsihuoltoja... Pyrin tekemään kaiken itse ja onnistuneet tuotokset (ja ehkä joskus ne epäonnistuneetkin) esittelen sitten täällä.
Olen ehkä universumin kärsimättömin ihminen eli haluan kaiken heti ja kaikki ideat mitä saan toteutetaan aina heti. Yllättäen en myöskään omaa lainkaan pitkäjännitteisyyttä joten keskeneräsiä projekteja on muutama.. ;)

Just nyt istun tässä jättiläismäisellä sohvallani Alfonson kanssa. Eli siis, maailma meet Alfonso:

Päivitän varmasti myös tämän karvakamun kuulumisia aina välillä. Tällä hetkellä hän siis makaa tossa sohvalla oikein tyytyväisen näköisenä :) 

Ja minä lakkaan kynsiä, koska sehän on ihan luonnollinen toimenpide juuri ennen remontin aloittamista! No ei nyt mikään remontti.. Pientä eteisen fixausta näin pääsiäisloman ratoksi, teen siitä varmaan ihan oman postauksen. 

Jeps mutta eikai tässä muuta, epämääräistä höpöttelyä kaikenlaisista asioista siis tulossa, stay tuned for more on the same Gigi channel! ;) 
 Toivottavasti saan sut mukaan tälle jännittävälle matkalle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti